Thuja occidentalis 'Smaragd' 80-100 cm

Model: 'Smaragd' 80-100
Beschikbaarheid:
Leverbaar
Aanplant Seizoen: Leverbaar vanaf Oktober t/m April
Aantal per meter: 2,5
Snoeien: 1 of 2 keer per jaar in juni en/of augustus
Bemesten: 2 keer per jaar met DCM coniferen mest
Aantal per pallet: 50 coniferen
Prijs: €5,95 Excl. BTW: €5,46
Bestellen
Omschrijving

Kenmerken Thuja occidentalis 'Smaragd'

De Thuja occidentalis 'Smaragd' wordt vaak beschouwd als de meest exclusieve conifeer, vanwege zijn uitstraling en hoge kwaliteit. Wat zijn de specifieke kenmerken van deze conifeer?

  • Heldergroene kleur
  • Groenblijvend
  • Winterhard
  • Smal opgaande vorm
  • Compacte vorm (ideaal om een dichte haag mee te creëren)
  • Redelijk snelle groeier (25-30 cm per jaar)
  • Verdraagt volle zon - halfschaduw

De Thuja occidentalis 'Smaragd' heeft een heldergroene kleur die hij ook in de winter zal behouden. Deze conifeer behoudt namelijk alle seizoenen zijn naalden en mooie, groene kleur, dankzij zijn groenblijvende en winterharde karakter. Verder heeft de Thuja occidentalis 'Smaragd' een smal opgaande vorm en is hij compact. Dat maakt de conifeer zeer geschikt om een dichte haag mee te creëren, alhoewel-ie ook solitair is te plaatsen. Tot slot is de Thuja occidentalis 'Smaragd' een redelijk vlotte groeier (25 à 30 cm per jaar) en kan-ie zowel de volle zon als halfschaduw verdragen.

Groeitips voor de Thuja occidentalis 'Smaragd'

Hoe kunt u ervoor zorgen dat Thuja occidentalis 'Smaragd'-coniferen een gezonde groei doormaken? U kunt dat stimuleren door de coniferen te planten in een kalkhoudende humusbodem (aarde die bestaat uit plantenresten). Verder is de Thuja occidentalis 'Smaragd' niet echt veeleisend. Wilt u trouwens een dichte haag creëren? Met 2 coniferen per meter krijgt u een mooie dichte haag.

Snoeitips voor de Thuja occidentalis 'Smaragd'

Welke specifieke tips voor de Thuja occidentalis 'Smaragd' kunnen u helpen bij het snoeien? Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de conifeer teruggesnoeid kan worden tot iedere gewenste hoogte. Ten tweede bevelen wij u aan om de Thuja occidentalis 'Smaragd' in de maand juni te snoeien.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...