Thuja occidentalis 'Golden Brabant'

De Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' onderscheidt zich van andere coniferen door zijn gele uitvoering. Deze komt overeen met een andere variant van de coniferen, echter zul je bemerken dat de prijs veel voordeliger uitpakt voor deze nieuwste variant. Een voordeel van deze conifeer is bovendien dat de gele naalden minder vatbaar zijn voor verbranding in de volle zon. Je kunt de boom gebruiken als solitaire plant, maar ook voor haagvorming als decoratie of functioneel als afscheiding in de tuin. Doordat de conifeer winterhard is, ben je verzekerd van een volle, dichtbegroeide haag die zijn naalden en kleur ook in de koude wintermaanden behoudt.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' 80-100
    Nieuw in ons assortiment is de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant'. Een sterk groeiende conifeer in een schitterende gele uitvoering. De kleur van de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' heeft wel wat weg van de Cham. Wetten. Ivonne conifeer. In prijs is de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' echter ..
    Excl. BTW: €5,46 €5,95
  • Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' 100-120
    Nieuw in ons assortiment is de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant'. Een sterk groeiende conifeer in een schitterende gele uitvoering. De kleur van de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' heeft wel wat weg van de Cham. Laws. Ivonne conifeer. In prijs is de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' echter ee..
    Excl. BTW: €6,88 €7,50

Aanplantseizoen Thuja Occidentalis 'Golden Brabant'

Vanaf oktober begint de gunstige periode om de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' te verplanten van kwekerij naar tuin. Deze loopt tot eind april. De boom is dan sterk genoeg om te worden verplaatst en zal de beste resultaten geven. Voor het aanplanten van de conifeer is het belangrijk om de grond goed te mengen met compost zodat er voldoende voedingstoffen aan de aarde wordt toegevoegd. Na het aanplanten dient de aarde nat gehouden te worden tot zeker een aantal weken erna. Geef daarna extra water bij droog en warm weer.