Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' 100-120

Model: 'Golden Brabant' 100-120 beperkt leverbaar
Beschikbaarheid:
Niet leverbaar in deze periode
Aanplant Seizoen: Leverbaar vanaf Oktober t/m April
Aantal per meter: 2
Snoeien: 1 of 2 keer per jaar in juni en/of augustus
Bemesten: 2 keer per jaar met DCM meststof voor Hagen
Aantal per pallet: 45 coniferen
Prijs: €7,50 Excl. BTW: €6,88
Bestellen
Omschrijving

Nieuw in ons assortiment is de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant'. Een sterk groeiende conifeer in een schitterende gele uitvoering. De kleur van de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' heeft wel wat weg van de Cham. Laws. Ivonne conifeer. In prijs is de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' echter een stuk voordeliger.

Kenmerken Thuja Occidentalis 'Golden Brabant'

De Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' kenmerkt zich door een gele kleur en verbrandt niet in de volle zon. Deze conifeer is zowel zeer geschikt als haagplant maar zal als solitaire plant ook een versiering zijn voor uw tuin. Net als al onze andere coniferen is de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' winterhard. Ook in de winter behoudt deze prachtige conifeer zijn kleur.

Aanplanten en verzorging

Het aanplantseizoen van de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' is vanaf Oktober t/m April. Buiten deze periode vinden wij het sowieso niet verstandig om coniferen aan te planten. Het snoeien van de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' doet u 1-2 keer per jaar in in juni en/of augustus. Het bemesten doet u 2 keer per jaar. Wij adviseren hiervoor een organische meststof te gebruiken bijvoorbeeld DCM coniferen mest.

Vragen over de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant'? Neem gerust contact met ons op.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...