Thuja occidentalis 'Frieslandia' 125-150 UITVERKOCHT

Model: 'Frieslandia' 125-150
Beschikbaarheid:
Niet leverbaar in deze periode
Aanplant Seizoen: Leverbaar vanaf Oktober t/m April
Aantal per meter: 2
Snoeien: 1 of 2 keer per jaar in juni en/of augustus
Bemesten: 2 keer per jaar met DCM coniferen mest
Aantal per pallet: 30 coniferen
Prijs: €10,23 Excl. BTW: €9,39
Bestellen
Omschrijving

Deze groene conifeer, de Thuja occidentalis 'Frieslandia', is een van de bekendste en sterkste coniferen die we in Nederland kennen. Indien u zoekt naar een conifeer die goed bestendig tegen zeewind is dan is de Thuja occidentalis 'Frieslandia' de juiste keuze. Deze conifeer is redelijk snelgroeiend en kan na 10 jaar een hoogte van wel 5 meter bereiken. Tevens is de Thuja occidentalis 'Frieslandia' zeer winterhard.

Seizoen Thuja occidentalis 'Frieslandia'

Het seizoen om de Thuja occidentalis 'Frieslandia' aan te planten loopt van oktober t/m april. Buiten deze maanden is het niet raadzaam om de conifeer aan te planten. Dit geldt overigens voor alle coniferen. De Thuja occidentalis 'Frieslandia' is ook in de winter groenblijvend. Wel zal er een lichte bruine gloed over de conifeer vallen welke in het voorjaar er weer uitgroeit. Eerst zal de conifeer geelgroen worden en naarmate de zomer vordert zal de Thuja occidentalis 'Frieslandia' zijn mooie groene kleur hebben.

Thuja occidentalis 'Frieslandia' bestellen

U kunt bij ons de Thuja occidentalis 'Frieslandia' bestellen in de maten 80 centimeter tot ruim 2 meter. Dit kan telefonisch, per e-mail en natuurlijk ook eenvoudig online. Voor alle maten boven een meter heeft u voldoende aan 2 coniferen per meter haag. Voor de maten beneden een meter adviseren wij 2,5 conifeer per meter. Het is verstandig om aanplantmest te gebruiken tijdens het planten van de Thuja occidentalis 'Frieslandia'. Vragen? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...